[ Download Qonaq Kitabcası Rəsimlər Yeni Mesajlar İstifadəçilər Qanunlar Axtar]
Özel Arama
Page 1 of1
Hedefimiz Turan » Gülelim , Eğlenelim :) » Hedefturan-nin Üyələri » Tanışmak için (ben kimim)
Tanışmak için
alaraTarix: Bazar, 2007-12-16, 3:29 Am | Mesaj # 1
Major-general
Qrup: Administrator
Status: Offline
Türkiye -Ýstanbul da yaþýyorum. Matematik öðretmeniyim. Kollejde çalýþmaktaym. Evli ve iki çocuk annesiyim. 9 YAÞINDA BÝ KIZIMIZ 5 YAÞINDA BÝR OÐLUMUZ VAR,DÝLERÝM ALLAHIM UZUN ÖMÜRLER VERÝR. ÝLK GENÇLÝÐÝMDEN buyana dünya türklerinin neden birleþemeiði üzerinde düþünmüþ ve bu konuda oluan tuzaklarý din ve siyaset ekseninde incelemeye çalýþmýþ biriyim.Matematikçi olmam nedeni ile bir sonucun çok bileþenden oluþabileceði gerçeði ile kendime göre bir çok nedene ulaþtým elbette. Ama bu nedenler turan gerçeðinin birgün baþlarýna geçeceði gerçeðini daha çok kanýksamama neden olmuþtur. hedefi turan olan ve çocuklarýna da bunu öðreten bir türk cumhuriyet öðretmeni-anasýyým.Saygýyla...

HedefturanTarix: Bazar, 2007-12-16, 11:46 Am | Mesaj # 2
Admin
Hocam oncelikle sizi bir turk anasi gibi selamlamakdan mutluluk duyarim ve karsinizda bas eyerim.
Kas ki butun Turan turklerinin analari siin gibi bu deyerleri seven ve cocuklarina asiliyan olardi.O zaman Turan kisa bir zamanda olur ve buraya hic bi siyaset karisamazdi.
Amma ne yazik ki boyle diyilk.Amma bizler umudumuzu kayb etmemeli ve bu yolda calismaliyiz.Tesekkuller!!!!Sayqilarimla.
Hangi bolumde moderlik isterseniz buraya yazin sizi moder yapariz!!
Bir daha Tesekkuller!!!!

alaraTarix: Bazar, 2007-12-16, 4:18 Pm | Mesaj # 3
Major-general
Sevgideðerli admin dost,
hoþ karþýlamanýz için çok teþekkürler. Giderekkitlelere yayýlacaðýný ,hatta da sion uþaðý masonlarýn ve tarikatçý cemaatçý bölücülerin de bizden çok turancý görünümüne girip sitemizde boy göstereci günlerin yakýn gelecekde olacaðý düþüncesinde olduðumdan ve dahi;
tarih boyunca tüm vahþet ve yoketme hareketlerinin sapkýn dinlerinin yayýlmasý -hakdinin yokedilmesi ekseninde seyrettiðinin bilincinde olduðumdan ,böylesi güzel bir sitede din-islam bölümünde bu tür faaliyetlere geçit vermemek adýna ,uygun göreceðiniz moderatörlük görevini onurla kabul ederim.umarým laýkýyla yerine getirebilirim.
Diðer yandan hadisler ile ilgili saptamalarýnýz çok saðlam ve isabetlidir.
Katkýlarýnýz için teþekkür edeim.

SARVANTarix: Çərşəmbə, 2008-02-27, 3:26 Pm | Mesaj # 4
Isdifadeci
Qrup: Istifadeçiler
alara, mrh nasilsin

garon61Tarix: Şənbə, 2008-03-01, 3:18 Am | Mesaj # 5
Lieutenant
Qrup: Checked
slm,türkiye trabzon doðumluyum iþim gereði çanakkalede bulunmaktayým özel bir þirketin çanakkale þubesinde yöneticilik yapmaktayým.davasýný sürdürdüðümüz TURAN türk devletlerinin birleþmesinde elimden geleni yapmakta ve inancýma devam etmekteyim bir gün gelecek bu birlik gerçekleþecek buna tüm kalbimle inanýyorum.türk kardeþlerim davanýzdan vazgeçmeyin inancýnýzý yitirmeyin (ALLAH)TÜRKÜ korusun yar ve yardýmcýmýz olsun.
"NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE"

HedefturanTarix: Şənbə, 2008-03-01, 4:36 Pm | Mesaj # 6
Admin
garon61, Slm Slm Seni aramizda görmeyimize þadik

egoeksTarix: Cümə, 2008-03-14, 5:41 Pm | Mesaj # 7
Isdifadeci
Selam Selam

Ben Viyana/Avusturyada yaşamaktayım.Diller ve kültürler ile 'Atatürk ve Türk Devrimi' üzerine araştırmalar yapmaktayım.Turan birliğinin kurulması ve esir bütün Turan-halklarının bir çatı altında toplanması için 2001 yılından beridir kanımla,canımla,düşüncelerim ile mücadeli veriyorum.

Büyük Turan'ın ilk ayağı 'Küçük Turan' yani 'Turan1'dir.

'Turan1'; Azerbaycan ile Türkiye'nin birleşmesidir sonra 'Oğuz dilbirliği' daha sonra 'Altay dil ailesi Türk halkları ve Türk azınlıklar birliği'. sonuçta tam bağımsız,kaynaşmış,güçlü,şerefli,barışçı 'BCP-Turan'.

Biz burada bu yazışmalık(Forum) ile dosta-düşmana,bütün Dünya'ya ilan ediyoruzki,büyük Turan kurulmaya başlamıştır.

Hepimize hayırlı uğrulu olsun!

RZi
egoeks

HedefturanTarix: Cümə, 2008-03-14, 11:59 Pm | Mesaj # 8
Admin
Slm Slm Can!!
Seni Aramizda Goremek ne mutlu!!
Hos Geldin!!
Umarim Yazilarinla Bizleri Daha cok bilgilendirirsin!!
Allah Senin gibilerini Basimizdan Eksik etmesin!!
Amen

Bi daha Aramiza Hos Geldin happy

AlihanTarix: Şənbə, 2008-03-22, 3:17 Pm | Mesaj # 9
Isdifadeci
Selam,

Ben araniza yeni katildim. Azerbaycan da Bakü de yaşıyorum, ve calisiyorum 2 yıldır, buraya Ankara dan geldim.

Hepinize saygilarimi ve sevgilerimi yolluyorum.

TURK Olmaktan Gurur Duyuyorum. NE MUTLU TURKUM DIYENE !!!

T.T.K.

Not: Turkce karakterler neden gozukmuyor. cry

HedefturanTarix: Şənbə, 2008-03-22, 3:21 Pm | Mesaj # 10
Admin
Slm Slm can!!
Aramiza Hos geldin!!
Senin gibi gencleri buldukca ne mutlu bizlere!!

Karakterlerin gorukmemesine sebeb sistemimizde bir yalnis oldu!!!
Duzltdik amma eski yazilar duzlemedi!!!
Insallah cozeriz sornu:)

Hedefimiz Turan » Gülelim , Eğlenelim :) » Hedefturan-nin Üyələri » Tanışmak için (ben kimim)
Page 1 of1
Search: